Kotonakuuhkaajakampanjan info

Mietit ehkä, että mitähä – mikä ihmeen kotonakuuhkaaja? No, mepä kerrotaan! Kotonakuuhkaaja on kiireetön ja hyväntuulinen puuhastelija, jonka mielestä paras paikka kuuhkaamiseen on täydellinen pikkukaupunki. Siellä arki on leppoisaa, ystävät ja palvelut lähellä ja ympärillä tilaa olla ja nauttia. Upea lähisaaristo sekä Wanhan Raahen 1800-luvun idylli yhdistettynä mukavaan asumiseen, hyvin toimiviin palveluihin ja loistaviin vapaa-ajan mahdollisuuksiin hurmaavat sekä asukkaat että matkailijat. Lämpimästi tervetuloa kuuhkaamaan luonnostaan ylpeään Raaheen!

Kiva juttu kun löysit sivustollemme! Kenties teit jo testinkin siitä, millainen kotonakuuhkaaja sinä olet? Kurkista myös Raahen kaupungin sivuilta seitsemän vinkkiä raahelaistumiseen ja tutustu asukkaisiimme – noihin kuuhkaaja-lähettiläisiin, jotka ilolla kertovat omaa raahelaistarinaansa muillekin!

Tutustu asukkaidemme tarinoihin

Oma koti on kuuhkaajalle numero 1 – oli se sitten uudessa kerrostalossa keskellä kaupunkia, viihtyisässä taajamassa pyörämatkan päässä palveluista, maaseudulla omassa rauhassa tai 200 vuotta nähneessä tarinoiden aarreaitassa. Asumisen hinta on kuuhkaajalle yksi Suomen edullisimmista.

Löydä oma koti Raahesta!

Uusia työpaikkoja on tarjolla kuuhkaajille jatkuvasti olit sitten asiantuntija, duunari, hoiva-alan osaaja, opettaja, insinööri, varhaiskasvattaja, myyjä, kokki, yrittäjä tai jotain ihan muuta.

Löydä työpaikka Raahesta!

Tottahan kuuhkaamisen ohessa harrastetaan vaikka mitä ja sujuvan arjen ansiosta vapaa-aikaa on enemmän! Viihdy luonnossa ja kulttuurin parissa, treenaa urheilua, musiikkia, käsityötaitoja ja kuvataidetta tai opiskele uusia taitoja. Meri, saaristo ja upeat reitit houkuttelevat liikkumaan ulkona ympäri vuoden.

Löydä tekemistä

Kehitä taitojasi

 

 

 

Kuvassa on esitelty viisi erilaista kuuhkaaja-hahmokuvitusta

Kotonakuuhkaaja-sivustosta vastaa Raahen kaupunki ja se on toteutettu yhteistyössä mainostoimisto WTF Design Oy:n kanssa. Radiomainosten ja Raahen tarinan musiikki on Jere Liljan "Rantakatu". Mainosten sekä tarinan spiikkaukset on tehnyt JP Leppäluoto ja äänituotannosta on vastannut Tuupa Records Oy

Palautteet sivuston teknisestä toimivuudesta pyydetään lähettämään osoitteeseen tuki@wtfdesign.fi. Kiitos tarkkasilmäisyydestäsi!

Raahen tarina raahelaisille eli kotonakuuhkaaja-kampanja kuntalaisen näkökulmasta