Roippa

Roippa

Olen Roippa, 52-vuotias tullista tullut, joka kokee olevansa paljasjalkainen raahelainen ainakin suihkussa. Kastettu olen nimellä Roy, jota saa myös käyttää vapaasti.

Elän tällä hetkellä elämääni ICT-opettajana, urheilusta paikallislehteen kirjoittamalla sekä valmentamalla jalkapallo- ja futsaljunioreita. Numerolistana elämäni on 7 lasta, 1 vaimo, 0 ajokorttia. 

Kaikki mahdollinen on kiinnostanut lapsuudesta lähtien. Uusien asioiden opettelu on mahtava mahdollisuus. 

Keskustan liepeillä asuvana parasta Raahessa on se, että lähes kaikki tarvittava on lähellä. Asiat on Raahessa monessa suhteessa hyvin. Ei tämä kaupunki tietenkään aina ole mitään Bumtsibum-namia. Asiat voisivat olla paremminkin, mutta se ei tarkoita, että asiat olisi huonosti.

Elämän mottoa on hankalaa lyhyesti sanoa. Ilkikurisesti elämästä nauttiva nuori mies on ehkä paras kuvaus mihin kykenen. Vastakohtana olisi vakava elämään kyllästynyt vanha mies. Itse valitsin tuon ensimmäisen vaihtoehdon.

Katso mitä muuta Roippa on tarinoinut!

Mielenrauhaa keskellä kaupunkia

Mielenrauhaa keskellä kaupunkia

Olet ehkä joskus ollut metsän keskellä kaukana kaupungin hälystä. Talvisessa metsässä lumi toimii vielä suurempana eristeenä ja silloin voisi sanoa äänimaisemaa täysin äänettömäksi.
Lue
Meren rannalla

Meren rannalla

Kun on syntynyt rannikkokaupungissa, niin merestä ei voi olla koskaan liian kaukana. Raahessa taas meri on niin lähellä kuin se vain voi olla. Jos se olisi lähempänä, niin kulkisimme veneillä kanaaleja pitkin kuin Venetsiassa konsanaan.
Lue