Tekemistä kaikille kotonakuuhkaajille

Tottahan kuuhkaamisen ohessa harrastetaan vaikka mitä ja sujuvan arjen ansiosta vapaa-aikaa on enemmän! Viihdy luonnossa ja kulttuurin parissa, treenaa urheilua, musiikkia, käsityötaitoja ja kuvataidetta tai opiskele uusia taitoja. Meri, saaristo ja upeat reitit houkuttelevat liikkumaan ulkona ympäri vuoden. Löydä tekemistä tai kehitä taitojasi Raahessa!

Tutustu kotonakuuhkaajien lempparihommiin!

Pattasten urheilualue

Pattasten urheilualueelta löytyy kaikki mitä aktiiviseen elämäntapaan kaipaa: yleisurheilua, tennistä, jalkapalloa, pesistä, talvisin hiihtoa ja luistelua sekä leikipuisto. Jokaiselle jotakin!

Tutustu Raahen urheilukenttiin

Frisbeegolfin huumaa

Raahessa Koivuluodon jäähallin takana olevassa metsässä sijaitsee 18-väyläinen frisbeegolf-rata, jossa riittää haastetta kokeneemmallekin!

Klikkaa frisbeegolfin maailmaan!

Leikkipuistojen verkosto

Raahesta löytyy oikea leikkipuistojen verkosto! Kävelymatkan päässä toisistaan on monia erityyppisiä ja hienoja puistoja vaikkapa mukavaksi koko perheen puuhaksi!

Katso leikkipuistojen sijainnit

Fiilistelyä rantanurtsilla

Lämmin kesäpäivä, meren tuoksu, leppoisasti putputtavat veneet ja Peijooni kavereineen pienellä iltapäiväsiestalla. Oma vene saattaisikin olla Peijoonista aika kiva juttu...

Tsekkaa venepaikat!

Taiteesta sielunravintoa

Keskellä kaupunkia oleva Galleria Myötätuuli tarjoaa kuukausittain vaihtuvia, korkeatasoisia näyttelyitä. Kulttuurikärpäseksi tunnustautuva Ränttääjä nauttii tarjonnasta täysin siemauksin!

Tutustu tuleviin näyttelyihin

Koodikaveri paras kaveri

Funteeraaja nauttii ongelmanratkaisusta ja mikäpä olisikaan siihen parempi ratkaisu kun vanha kunnon koodaus. Ohjelmointikielet, robotiikka ja digituotanto – aiettä, toimii!

Raahe Coding School

Teatterin huumaa!

Puvustaja, avustaja, puvustajan avustaja... Hössö nauttii siitä kun teatterimaailmassa tapahtuu ja pääsee itse olemaan keskellä kauneimpia ja kuumimpia kulttuurielämyksiä!

Tutustu teatteriin!

Taskun Saarikahvilaan retkieväille!

Passeli tietää, että kun jäät kantavat ja suksilla pääsee, saa parhaat retkieväät Saarikahvilasta. Tuoretta siikaa, loimulohta, keittolounasta – mitä sitä muuta voi retkieväiltä toivoa!

Klikkaa Taskun saarikahvilaan!

Hummastinvaaran huumaa!

Kävellen tai pyörällä, pidempi tai lyhyempi lenkki, hiki päässä tai kaikessa rauhassa luonnosta nauttien – Hummastinvaaran luontopoluilta löytyy Passelille varmasti passelit reitit!

Hummastinvaaralle tästä!

Kuutostiimistä käsityöt ja lähiruuat

Kuutos-Tiimi on osuuskuntavetoinen käsityö- ja lahjamyymälä, josta löytyy Ölöville persoonalliset käsityöt, lähiruokaa ja käsityötarvikkeita moneen lähtöön.

Klikkaa Kuutostiimiin!

Hyvää oloa ja hyvinvointia kylpylämaailmassa!

Kuntokeidas Vesipekka on monipuolinen terveysliikuntakeskus, josta saa kylpylätason palvelut uimahallilipun hinnalla. Käy siis vähän tarkemmankin markan Intopiukeille!

Klikkaa kylpylämaailmaan tästä!

Hiki pintaan kuntoportaissa!

Raahessa on kaksi hiihtomajaa, jotka ovat lähtöpisteitä useille eri mittaisille hiihtoladuille ja erilaisille ulkoilureiteille. Jos ei Intopiukia saa näissä maastoissa hikeä pintaan niin on jo kumma!

Tsekkaa Hiihtomajat!

Pikkulahden uimarannan maisemat

Pikkulahden uimarannalta on upea näkymä Raahen vanhaan kaupunkiin lahden yli. Beachfutis-kentät, kesäkioski, melontaa, suppailua ja talvisin avantouintia – näissä maisemissa Ronkeli viihtyy!

Tutustu Pikkulahteen

Puuttuuko listasta joku oma lempparisi?

No hätähän ei ole tämännäköinen! Lähetä meille oheisella lomakkeella viestiä, että minkä kohteen sinä haluat mukaan listoille. Näin saamme muidenkin tietoisuuteen salaisia raahelaishelmiä, jotka ovat olleet tähän saakka vain harvojen ja valittujen tiedossa!

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan

Lähettämällä tietosi tämän lomakkeen kautta, hyväksyt samalla tietosuojakäytäntöjemme mukaisen henkilötietojen käsittelyn.